Tuff och ödmjuk: ”Jag växte upp nära polcirkeln och det har präglat mig.”

”Jag drivs av en stark skaparlust som ofta blir texter och ibland bilder. Jag är utbildad dansare och outbildad kreatör. Jag arbetar som copywriter och älskar mitt jobb. Och nu har jag börjat tre meningar med Jag och en med Och.”

Anna Lafvas skriver, skapar och spanar in möjligheter.

”I mitt jobb som copywriter handlar det om att modigt köra solo inom ramen för ett kreativt lagarbete. Jag blir inspirerad av att vara delaktig i kommunikativa processer och jobbar alltid i team och nätverk.

I ett kundsamarbete är det viktigt att vi trivs ihop och får energi av varandra, då når vi bäst resultat. Och att bolla idéer, hitta på ord och innehåll som lockar och piggar upp, är ju så sjukt kul!”

Nedan: The Star, kaxigt alter ego …
… när man behöver gaska upp sig lite grann.

”Min förhoppning är att få jobba kreativt och kommunicera med och för människor och företag resten av livet. Tiden vi lever i är spännande, kanske till och med banbrytande. Fast så kanske alla har sagt i alla tider.

Ju äldre jag blir desto tydligare blir det att det gäller att både bjuda på sig själv och ta för sig, fast utan att för den skull hetsa upp sig alltför mycket.”

PSsst – 3 trivialiteter om Anna
  1. Har ett efternamn från Dalarna som uttalas [La:vass].
  2. Tar livet med en nypa salt enligt devisen: Hur svårt kan det va?
  3. Tror på frihet som drivkraft och deg som motor.