"SKRIV KORTARE."

"OCH BÄTTRE."

Man får anstränga sig om man vill att andra ska orka bry sig om ens budskap och erbjudande. Det kräver kontakt och personligt engagemang. Och ständig ordslakt.

Vad? Jag jobbar med kommunikation och skrivande. Det handlar för min del alltid om att modigt köra mitt eget race inom ramen för ett kreativt lagarbete, vara bandmedlem, inte soloartist. Jag gillar att vara delaktig i kommunikativa processer och jobbar ofta och gärna i team och nätverk med både samarbetspartners och kunder. Jag bollar idéer och hittar på ord som lockar, lever och piggar upp. Och så försöker jag bidra med en hel del energi. (Citatet har jag snott av en kollegas kollega, feedback från kund, aaoouch ...)

Hur? Jag lyssnar, känner in och ser till att jag förstår. Formulerar och agerar med uttrycksfull finess. Kanske får jag dig att le. Reagera. Tänka efter. Haja till och bli berörd. Det gäller att skapa goda vibbar och hitta ett sound, en rytm, en egen röst som tränger in, sticker ut eller bara smälter i munnen. Huvudsaken är att det finns lust och hjärta. Som copywriter, ordälskare och kommunikatör tror jag på att våga vara personlig. Och att inte ge sig förrän man är nöjd.

Varför? För att kommunikation behövs, spelar roll och är så himla kul! Hör av dig om du behöver hjälp med kommunikation och texter. Bra text kan bli en bra affär.

Om mig själv? På min blogg kan du läsa personliga betraktelser om tillvaron i stort och smått. familjeliv.se/blogg/annalafvas

P.S. Mitt efternamn uttalas [La:vass]